HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Hong Kong offshore: Bejegyezték a másfél milliomodik céget is

2010.09.07. 12:37 offshoreceg

A hongkongi cégbíróság bejelentette, hogy bejegyezték a másfél milliomodik helyi céget is.

“A szigetállam történetének első cégét 1865-ban jegyezték be és a helyben alakult társaságok száma gyorsan növekedni kezdett. Az ötszázezredik céget 1994-ben jegyezték be. Öt évvel később már egymillió társaságot jegyeztek, nyilatkozta a hivatal részéről Ada Chung.

“A roppant gyors ütemben növekvő cégek száma ellenére a cégbíróságnak sikerül egyre rövidebb idő alatt bejegyezni a jelentkezőket, 2008-ban hat napról négy napra csökkent a bejegyzési idő”, tette hozzá. Jövő év elején kezdődik az elektronikus cégalapítási szolgáltatás, ezzel ismét jelentősen gyorsulni fog az eljárás, a négy nap helyett, egy nap alatt regisztráljuk a társaságokat.”

Tovább....

Szólj hozzá!

Címkék: adóoptimalizálás offshorecég alapítás offshore jelentés hongkongi offshore cégalapítás offshorecég alapítás hong kongban

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr192277430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása