HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Adózás miatt költözik Svájcba a Wolseley

2010.09.29. 11:28 offshoreceg


svajcicegalapitas-wolseley-koltozikA Wolseley plc, a fűtés és vízvezeték szereléshez szükséges termékek nagykereskedelmi forgalmazója bejelentette, hogy megváltoztatják a Wolseley-csoport szerkezetét, ezentúl az angliai tevékenységet egy Jersey-n bejegyzett holding végzi, amely Svájcban fog adózni.

A cég igazgatói arra a következtetésre jutottak, hogy az üzletmenetnek és a részvényeseknek az lesz a legjobb, ha egy holdingot alapítanak, melynek segítségével jobb adózási helyzetet érhetnek el, áll a cég szeptember 27.-i közleményében.

A döntés okairól a cég azt nyilatkozta, hogy a szerkezetátalakítás “lehetővé teszi a csoport számára, hogy versenyképes társasági adót fizessenek”. Azt is hozzátették, hogy a változtatás nem fogja érinteni a brit üzlet adójogi helyzetét.

A társasági törvény 26. cikkelye alapján a döntést még a részvényeseknek is jóvá kell hagyniuk, akik október elsejéig kapják meg a javaslatokat Ha elfogadják, akkor már november végén elkezdődik az átalakítás. Ezzel egyidőben a Wolseley felviszik a londoni tőzsdére.

További cikkek az adózás miatt Svájcba költöző cégekről!

Szólj hozzá!

Címkék: svájc svájci frank adócsökkentés svájci adóelkerülés svájci bank svájci cégalapítás svájci bankszámla nyitás svájci cég svájci cégek bankszámla nyitás menete adózás svájcban svájci adó

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr622331861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása