HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Liechtensteini-osztrák adóügyi tárgyalások

2010.11.03. 11:22 offshoreceg


Klaus Tschütscher liechtensteini miniszterelnök és pénzügyminiszter

Klaus Tschütscher liechtensteini miniszterelnök és pénzügyminiszter

A lichtensteini miniszterelnök és pénzügyminiszter, Klaus Tschütscher Josef Pröll osztrák pénzügyminiszterrel tárgyalt Bécsben a megváltozott fiskális politikáról, valamint a két ország kettős adózást elkerülő egyezményéről (DTA).

A megbeszélések alatt Tschütscher beszámolt az új adó és jogi törvényekről, valamint a költségvetés konszolidálásáról. Pröll szintén bemutatta a költségvetési intézkedéseiket és az új adócsomagot.
A két ország nemsokára áttekinti a közös adózási egyezményüket.

A zárónyilatkozatban Tschütscher kiemelte, hogy Liechtenstein és Ausztria megújított adózási szerződése minden európai és nemzetközi szabványnak meg fog felelni. Az is kiderült, hogy ezzel egyidőben megtárgyalják az alapítványok adózásának ügyét, a korábban be nem jelentett betéteket. Az elmúlt hónapokban folytatott kétoldalú tárgyalások tanulságaiból tanulva Ausztria és Liechtenstein is megvizsgálja egy svájcihoz hasonló forrásadó bevezetésének lehetőségét.

Mindkét miniszter hangsúlyozta a rendszeressé vált osztrák, német, luxemburgi, svájci és liechtensteini pénzügyi vezetők informális megbeszéléseinek fontosságát, amely lehetővé teszi a gyors információ áramlást. A következő ilyen találkozó Liechtensteinben lesz 2011. márciusában.

Kapcsolódó cikkek:

Megmenekült a svájci banktitok?

Miért Svájcban és Liechtensteinben a legjobb bankszámlát nyitni?

Szólj hozzá!

Címkék: offshore off shore offshorecég offshorecegalapitas offshore cég offshorecég alapítás offshorecég alapítás offshore bankszámla nyitás offshore cegalapítás offshore jelentése offshore company offshore bankok offshore kereskedelmi számla

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr742419244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása