HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

A UBS üdvözli a gazdag befektetőket

2010.11.03. 11:21 offshoreceg


SWITZERLAND-BANKING-UBS-FILESA UBS üdvözölte a gazdag befektetők visszatérését, hiszen a svájci óriásbank zászlóshajója a vagyonkezelési osztály, de a pénzintézet vezetősége figyelmeztet arra, hogy korai lenne inni a medve bőrére.

2008. utolsó hónapjai óta először tettek be több pénzt a tehetős ügyfelek a UBS széfeibe, mint amennyit kivettek. Azonban a harmadik negyedévben jelentősen csökkent a bank nyeresége, jelentette a swissinfo.ch.

A UBS úgy látszik, hogy a legjobb úton halad a fenntartható nyereségesség felé, pedig a krízis során 50 milliárd svájci frankot vesztettek, nem is szólva a kétszáz milliárd franknyi összegről, amelyet az ügyfelek vittek magukkal.

2009. utolsó negyedéve óta azonban folyamatosan nyereséges a bank. Az utolsó negyedévben nettó 1.2 milliárd frank érkezett a jómódú ügyfelektől.
John Cryan a bank pénzügyi vezetője szerint korai lenne örülni. “Nem beszélhetünk győzelemről, amíg hosszú távon nem biztos a tőkebeáramlás fenntarthatósága”, mondta újságíróknak.

Cryan rámutatott, hogy a második negyedévben két milliárdról 1.66 milliárdra csökkent a vagyonkezelési részleg nyeresége. A legnagyobb visszaesés a befektetési bankolási csoport szenvedte el, 1.3 milliárdos haszon helyett 406 milliós veszteséget termeltek.

A kiábrándító hírek hatására öt százalékkal csökkent a UBS részvények ára.

Annak ellenére, hogy a Credit Suisse is hasonló eredményekről számolt be, az elemzők szerint a UBS gyengébben teljesít a piaci átlagnál.

A UBS közben mindent megtesz megtépázott hírnevének helyreállítására, amelynek rosszat tett a krízis és az Amerikai Egyesült Államokban történt adócsalási botrány.

Az amerikai ügyek megoldása rengeteg pénzbe került, a bank leépítési programja még tart és gyűjtik a tőkét is, hogy megfeleljenek a megváltozott pénzügyi szabályozásoknak.

Szeptemberben a bank azzal jelezte, hogy elmúltak a rossz idők, hogy elkezdték az új brand-kampányt, rögtön egy látványos Forma-1 szponzorációs szerződéssel.

Ezt követték a sikeres svájci adótárgyalások Németországgal és Angliával, amelyek miatt úgy látszik, hogy megmarad a banktitok.

A befolyt tőke nagy része Ázsiából érkezett. A UBS előrelátó stratégái ugyanis jó előre kiépítették Ázsiában az onshore üzletágat, hogy ellensúlyozzák az európai és amerikai problémákat.

Kapcsolódó cikkek:

Minden fontos hír a UBS bankról!

Szólj hozzá!

Címkék: svájc svájci frank svájci svájci bank svájci cégalapítás svájci bankszámla nyitás svájci cég svájci cégek svájci adó svájci banktitok

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr672419238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása