HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

A Kajmán-szigetek offshore pénzipara továbbra is a csúcson

2010.09.15. 11:18 offshoreceg


A Cayman Finance, a szigetek pénziparának promóciós ügynöksége bemutatta a “The Banker” magazin értékelését, mely szerint már a második éve az első a szakosodott nemzetközi pénzügyi központok között.

A Banker magazin a nemzetközi pénzügyi központokat több szempont alapján rangsorolja, köztük a terület pénzügyi szolgáltatási ágazatának nagysága, a nemzetközi üzleti élet szintje és a kínálat a leendő befektetők számára.

A Cayman Finance elnöke, Anthony Travers az eredményről elmondta: “Ez is megerősíti, hogy a Kajmán-szigeteket az intézmények sikeres és űtlátható adó-semleges joghatóságnak tekintik, amely nemzetközi műveletek bázisa.

A Kajmán-szigetek már aláírta a huszadik nemzetközi adóinformáció-csere egyezményt is. A sziget pénzügyi szabályzó testülete, a CIMA statisztikái alapján a pénzügyi iparág kitűnő teljesítményt mutatott tavaly. A sziget anélkül vészelte át a pénzügyi krízist, hogy nem kellett bevezetni társasági, jövedelem, tőkenyereség, bér vagy vagyonadót, ez pedig minden bizonnyal csak javítja a sziget versenyképességét a közeljövőben.

Tovább....

Szólj hozzá!

Címkék: cégalapítás adócsökkentés adóparadicsom adóoptimalizálás adóelkerülés offshorecég offshorecegalapitas offshore cég offshorecég alapítás offshore bankszámla nyitás offshore bankok kajmán szigetek offshore cégalapítás

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr362297683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása