HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Nyereségadó csökkentést kér a Hongkongi Kereskedelmi Kamara

2010.09.17. 11:35 offshoreceg


offshoreceginfo-hong-kong-offshore-ceg-alapitasA Hongkongi Kereskedelmi Kamara (HKGCC) kormányzati közbelépést kért, hogy segítsék a kis és középvállalkozásokat a gazdasági fellendülés felgyorsításával és tegyék Hongkongot még vonzóbb üzleti központtá.

A HKGCC javaslata szerint a hosszú távú támogatás  pénzügyi segítség lehetne a kkv-k számára, míg bizonyos rendszereket rugalmasabbá kell tenni számukra.

“Hong Kong gazdasági fellendülését még mindig túl sok bizonytalanság övezi, főleg a világgazdaság állapota iránti aggódás miatt. Ébernek kell maradnunk”, nyilatkozta Anthony Wu, a HKGCC elnöke. Azt is kijelentette, hogy Hong Kongnak fenntartható gazdasági fejlődést kell elérnie és munkahelyeket kell teremteni.

Ezért a HKGCC azt javasolja, hogy a jelenlegi 16.5 százalékos nyereségadót csökkentsék 15 százalékra.

Tovább...

Szólj hozzá!

Címkék: adócsökkentés adóparadicsom adóoptimalizálás adóelkerülés offshore cég adókikerülés offshorecég alapítás offshore bankszámla nyitás hong kongi offshore cégalapítás

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr402302827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása