HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Írország nem adóparadicsom

2010.09.21. 11:01 offshoreceg

 


offshoreceginfo-ir-adohivatalAz ír adóhivatal szoros együttműködése a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezettel (OECD) megmutatta, hogy Írország adóügyekben teljesen együttműködő ország.

Az OECD Adózási Fórumának legutóbbi isztambuli gyűlése után az Ír Könyvvizsgálók adózási igazgatója, Brian Keegean elmondta, hogy “az OECD magas rangú adózási hivatalnokai országaik nevében megváltoztatják az adófizetőkre és bankokra vonatkozó szabályokat. A 40 ország adóhatóságai meggyeztek,hogy szükség esetén egyszerre auditálják a multinacionális cégeket. Abban a kérdésben is sikerült megállapodniuk, hogy összehangolt fellépésre van szükség a pénzügyi krízis miatti banki veszteségek ügyében.

“Az új kezdeményezések megvalósítása időbe kerül, de Írország aktív részvétele végleg bebizonyította, hogy nem adóparadicsom”.

Keegan szerint a válság miatt az adóhatóságok nem tolerálják tovább az adócsalást.  Az OECD közleményei bizonyítják, globális harc folyik az adózási visszaélések ellen. Azt is elmondta, hogy nem az adóhatóságok hozzák a törvények, de ezek felelősek a végrehajtásért.

“Írországban fájdalmasan tudatosult a nemzetközi hírnév fontossága. Írországnak a külföldi befektetők bizalmának elnyeréséhez szüksége van arra, hogy adórendszerünk tisztességes és átlátható legyen. Szükségünk van annak biztosítására, hogy az új kezdeményezések ne vezessenek az adó-függő tevékenységet végző társaságok adóterheinek növeléséhez.”

További adózási hírek Írországból!

Szólj hozzá!

Címkék: apeh adó adócsalás adócsökkentés adóparadicsom adóoptimalizálás off shore banktitok adóelkerülés offshore cég offshorecég alapítás offshore jelentés offshore bankszámla nyitás offshore cegalapítás offshore jelentése offshore cég alapítás aruba offshore company offshore bankok ír bankszámla nyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr122312042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása