HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Nem szavazhatnak a külföldiek Bernben és Bázelben

2010.09.28. 11:01 offshoreceg


svajcicegalapitas-bern-nepszavazasElutasították népszavazáson a balközép pártok azon javaslatát, hogy külföldieknek is adjanak szavazati jogot Bázel és Bern kantonokban a helyi választásokon.

Két külön kezdeményezést is elutasítottak Bázelben 61 és 81 százalékos aránnyal vasárnap. Az első az volt, hogy ott élő külföldiek is szavazhassanak, míg a második, hogy önmagukat jelöltethessék politikai tisztségre.

Bern kantonban a helyiek 72 százaléka utasította el a külföldiek választójogát.
Svájc 26 kantonjából egyébként tízben választhatnak az ott letelepedett külföldiek.

Neuchâtel és Jura az “élharcosai” annak a törekvésnek, hogy a letelepedett külföldiek élhessenek demokratikus jogaikkal.

További svájci népszavazásokhoz kapcsolódó hírek!

Szólj hozzá!

Címkék: népszavazás svájci bázel svájci bankszámla nyitás svájci cég svájci adó kantonok brn

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr782329065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása