HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Offshore banki szolgáltatások és az adatvédelmi csapda

2010.10.20. 12:05 offshoreceg


kulfoldibankszamlainfo-miert-offsh-szamlaAz adóegyezmények miatt az elmúlt évek tanulsága az, hogy a (nagyobb) nemzetek arra kényszerítenek (kisebb) nemzeteket, engedjék meg  idegen hatóságoknak, hogy bármikor, bármilyen indokkal belenézhessenek a banki feljegyzésekbe.

Az új törvények szerint a banktisztviselő bűnt követ el, ha NEM jelent ügyfeleiről, írja a Phonienews. Ez azt jelenti, hogy a kormányzati nyomás miatt a hagyományos ügyfél-bankár kapcsolatból kormányzati nyomásra kiveszett a bizalom. Tehát már saját bankjának szimatolásától is tartania kell a klienseknek, még talán Svájcban is.

A legjobb mód ennek elkerülésére az, hogy beiktatnak egy jogi személyt a valódi tulajdonos és a bank közé. Ilyenek például az offshore cég, az offshore vagyonkezelő (trust), a magáncélú alapítvány (Private Interest Foundation) és a nemzetközi üzleti társaság(IBC)

Ilyenkor a vagyon tulajdonosa a jogi személy, így Ön ezeken keresztül bankol és a neve nem kerül képbe.

Miért tenné ezt? Mert legyen bármely magas adózású ország polgára, négy az egyhez az esély arra, hogy az adóhatóság szimatol Ön után. Egy külföldi országban felépített offshore struktúra segítségével egyszerűen biztonságban tudhatja adatait, hivatalosan nincs kapcsolat az Ön neve és vagyona között.

Például egy IBC nevében vezetett brókerszámla segítségével teljes diszkrécióban kereskedhet. Amíg nem nyit hazájában irodát vagy nem üzletel otthon, addig külföldi cégnek minősül.

Az ilyen offshore struktúrák legnagyobb előnye, hogy külföldiként egy sor országban várják a legnagyobb örömmel, ahol semmilyen pénzügyi jelentést nem várnak el és adót sem kell fizetni.

A nehézség az, hogy az Ön országának kormánya mindent megtesz azért, nehogy előnyt tudjon kovácsolni az adózási szabadságból.

Ilyenkor érdemes feltenni a kérdést, hogy mi köze a kormánynak ahhoz, ami a jogterület határain kívül történik? Az állampolgár jobbágya saját kormányának?

Ha még sohasem próbálta ki, hogy milyen a szabadság, akkor nyugodtan vonja le magáról a következtetést.

Ha szeretné törvényesen kihasználni a pénzügyi, vállalkozási és az adózási szabadság adta előnyöket, akkor lépjen kapcsolatba egy szakértővel, aki segít Önnek abban, hogy megtudjon minden fontos információt és közösen a legmegfelelőbb struktúrát állítják össze a legrövidebb idő alatt.

Kapcsolódó cikkek:

Miért érdemes külföldi vagy offshore bankszámlát nyitni?

Szólj hozzá!

Címkék: svájci bankszámla nyitás külföldi bankszámla nyitás offshore bankszámla nyitás

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr292385740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása