HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Hong Kong ratifikálta a Magyarországgal kötött kettős adózást elkerülő egyezményt

2010.10.20. 12:02 offshoreceg


offshoreceginfo-hongkong-magyar-dtaA hongkongi főminiszter öt átfogó kettős adóztatást elkerülő egyezményt (CDTA)engedélyezett, amelyeket Magyarországgal, Ausztriával, Angliával és Írországgal kötöttek, valamint a Kínával kötött úgynevezett harmadik protokollt.

“A CDTA-k biztosítják, hogy a befektetőknek nem kell kétszer adót fizetniük az egyszeri jövedelem után”, mondta egy kormányzati szóvivő a lowtaxnak.

Hongkong a CDTA-kat idén kötötte, Magyarországgal május 12.-én, Ausztriával május 25.-én, Angliával június 21.-én, Írországgal pedig június 22.-én. A Kínával kötött harmadik protokoll május 27.-én történt.

A Kínával kötött harmadik protokoll a 2004-es OECD szabványoknak megfelelő információ csere egyezmény frissítése.

A szerződéseket még engedélyezi a Törvényhozó Tanács is, majd a partner államok ratifikációs eljárásai után léphetnek életbe.

Kapcsolódó cikkek:

Hongkongi DTA Kuvaittal és Magyarországgal

Minden hongkongi offshore cégalapításhoz és működtetéshez fontos információ és hír!

Szólj hozzá!

Címkék: offshore offshorecég offshorecegalapitas offshore cég offshorecég alapítás offshore jelentés offshorecég alapítás offshore bankszámla nyitás offshore cegalapítás offshore jelentése offshore company offshore bankok

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr922385732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása