HTML

Offshore Cégalapítás

Svájci Cégalapítás

offshore okosan

Minden az adóoptimalizálásról, offshore cégekről, vagyonosodási vizsgálatról, adóparadicsomokról, külföldi rendszámú cégautókról, szóval amit csak tudnod kell arról, hogyan kell jól csinálni a törvényes adócsökkentést.

Külföldi Bankszámla

Friss topikok

Man-szigeti cégek a hongkongi tőzsdén!

2010.10.21. 15:08 offshoreceg


offshoreceginfo-hongkong-tozsdeA Man-sziget kormánya bejelentette, hogy a hongkongi tőzsde “elismert joghatóságnak” minősítette és emiatt listázhatják a helyi cégeket Ázsia egyik legmeghatározóbb börzéjén.

A jóváhagyás megszerzésével a Man-sziget (IOM)csatlakozik azokhoz az országokhoz, amelyeket elismert a Hongkongi Listázási Bizottság. A Man-sziget esetében azok a cégek léphetnek az ázsiai parkettre, amelyek az 1931-2004 és a 2006-os Companies Act törvényeknek megfelelően jöttek létre.

A tőzsdei döntést üdvözölve a man-szigeti kormány elmondta: “Ezt a fontos elismerést annak köszönhetjük, hogy a Man-sziget befektetőket és részvényeseket védő szabványai megegyeznek a hongkongi társasági törvény vonatkozó kötelezettségeivel.

Juan Watterson, agzadasági minisztérium politikai tagja szerint: “Ez előkészíti, hogy külföldi befektetőink megjelenhetnek a hong kongi tőzsdén. Az elmúlt években a sziget lett az angol AIM piacra bevezetett cégek vezető joghatósága. Kereskedelmi joggal foglalkozó társaságaink megfelelő ázsiai tapasztalatokkal és kapcsolatokkal rendelkeznek és többnek képviselete is van Ázsiában. Folyamatosan keressük a lehetőségeket, hogy javítsuk és építsük a sziget nemzetközi megítélését, mint magas színvonalú nemzetközi üzleti központ és ez a listázás újabb példája ennek a kötelezettség vállalásnak.

Kapcsolódó cikkek:

Hong Kong ratifikálta a Magyarországgal kötött kettős adózást elkerülő egyezményt

Minden hongkongi offshore cégalapításhoz és működtetéshez fontos információ és hír!

Hongkongi offshore bankszámlanyitás menete

Betétvédelmi változások a hongkongi bankokban

Szólj hozzá!

Címkék: offshore offshorecég offshorecegalapitas offshore cég offshorecég alapítás hongkongi offshore cégalapítás offshorecég alapítás offshore bankszámla nyitás offshore cegalapítás offshore jelentése offshore company offshore bankok hongkongi tőzsde

A bejegyzés trackback címe:

https://offshoreokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr972388644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása